Exposities in 2016

Weespers aan de Wand 2016 & Open Atelier

Pinksterweekend - 13 t/m 16 juni 2016

Collage I - 2016 * Nieuw werk tijdens WadW 2016 - Gemengde techniek op paneel - 25x85 Weespers aan de Wand 2016Tijdens de negentiende editie van deze Weesper kunstmanifestatie exposeert Ita haar nieuwste werk in de van Houtenkerk. Ook bent u van harte welkom bij het Open Atelier in de tuin en huiskamer van haar woning op het Buitenveer, waar u meer van haar miniatuurschilderijen van vogels, abstract werk, bronzen en keramieken beelden kunt bekijken.

Het Weesper kunstspektakel Weespers aan de Wand met de hoofdexpositie in de van Houten kerk, de Synagoge aan de Nieuwstraat, de bibliotheek en in etalages bij diverse winkeliers geeft ook dit jaar weer een verrassend beeld van wat er in Weesp aan kunst wordt vervaardigd.

De openingstijden van Ita's Open atelier zijn gelijk aan die van de openingstijden van de expositie: zaterdag, zondag en maandag van 12 tot 17 uur. Vrijdag is het Open Atelier gesloten. Kom langs op het Buitenveer 67, u bent van harte welkom!

Regenboogkerk Hilversum

24 januari - 3 maart 2016

Regenboogkerk KerkzaalDit jaar exposeert Ita voor de tweede maal in de Regenboogkerk te Hilversum. Te zien zijn haar nieuwste materieschilderijen waarbij naast acrylverf ook van natuurlijke materialen als zand, fijn grint, plantenresten, schors en cement gebruik wordt gemaakt. Ook staat een collectie van haar bronzen beelden en vogeltjes tentoongesteld.

De expositie wordt geopend door Anneke van der Veer op zondag 24 januari tussen 11.30-12.30 uur en is daarna te bezichtigen. Gelijktijdig exposeert vormgever Jacob Schipper zijn beelden in steen en keramiek in de vitrines van de kerk.

Openingstijden
Zondag na de eredienst 10.30 - 12.30 uur
Dinsdag- en donderdagochtend van 10-12 uur

Adres: Nassaulaan 22 - hoek Koninginnelaan Hilversum - Route Google Maps

Alle afbeelding (C) Ita Verwey

Privacy & Cookies | Afbeeldingen ©ItaVerwey 2018 - Copyright | Contact (Marlies)