Nieuws

Schilderij van het Jaar 2016

Schilderij van het Jaar 2016

Inzending SchilderijvanhetJaar: Materie-Landschap IV in blauwen & gelen 2016 - 80x70 Ita In samenwerking met o.a. Atelier, Winsor & Newton en de ADAF 2016 organiseert SchilderijvanhetJaar.nl voor het 5e jaar een landelijke, vrije schilderwedstrijd voor zowel amateur- als professionele kunstenaars in Nederland en België. Bezoekers van de website kunnen er direct op hun favoriete schilderij stemmen, waarna de 50 hoogst geëindigde schilderijen door een vakjury zullen worden beoordeeld. Ook Ita doet dit jaar weer mee met haar nieuwe werk Materie IV en er kan gestemd worden t/m 30 november. Help jij mee haar schilderij de Publieksprijs te laten winnen? Alvast reuze bedankt!

Meer algemene informatie over hoe het stemmen in zijn werk gaat vind je hier. Vergeet vooral niet om, nadat je gestemd hebt op de site, de bevestigingslink in de daarna te ontvangen e-mail aan te klikken, anders is je stem niet geldig...

Stem op ita's werk!

Het schilderij waarmee Ita meedoet aan de verkiezing van het Schilderij van het Jaar is uitgevoerd in een materie-techniek die zowel sereen als kleurig uit de verf kan komen, zoals te zien in dit landschap in blauwen en gelen. Daarbij is onder meer gebruik gemaakt van grof en fijn zand, boomschors en grassen, grintjes en cement, samen met gedroogde kruiden dik ingebed in acrylverf.

Alle afbeelding (C) Ita Verwey

U bevindt zich hier: Home Nieuws Schilderij van het Jaar 2016

Privacy & Cookies | Afbeeldingen ©ItaVerwey 2018 - Copyright | Contact (Marlies)